LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza Spa's en centra voor thalassotherapie in Lanzarote

Duizend-en-één-nachten-zwembad in een spa in Playa Blanca

Een nagebootste sterrenhemel en een groot zeewaterbad met onderwatermuziek, genaamd Mil y una noches, die het beroemde sprookje tot leven brengen en de onbetwiste hoofdrolspelers van het Thalasso Center Princesa Yaiza zijn. Deze moderne spa, gelegen in het zuiden van Lanzarote, kijkt uit op het Dorada-strand en heeft 50 cabines voor natte en droge behandelingen, ontspanningsverblijven, een Turks bad en een theesalon. Een ware zintuiglijke oase die rust geeft in lichaam en geest.

Oosterse massages en behandelingen voor koppels

Het aanbod van behandelmethoden met zeewater is voortreffelijk, waarbij u kunt kiezen tussen masseurs en masseuses om het brede scala aan oosterse massages – een sterk punt van het centrum – of Ayurvedische massages uit te proberen. De kwaliteit van de gezichtsbehandelingen wordt onderschreven door merken als Carita en Thalion, en de aromatherapie door het luxe Britse merk Aromatherapy Associates. Naast micropigmentatie, schoonheidsadvies of de nieuwe luxopunctuur, zijn er rituelen voor koppels, zoals het verleidende Paraíso de Yaiza, dat zo ontspannend is dat het u naar verre landen voert.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN