LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Spa Hesperia Lanzarote

Spa Hesperia Lanzarote Spa's en centra voor thalassotherapie in Lanzarote
Spa Hesperia Lanzarote Spa's en centra voor thalassotherapie in Lanzarote

Een thermaal zwembad met marmeren bogen in Puerto Calero

Een zwembad, dat aan beide zijden wordt afgeschut door met marmer beklede Romeinse bogen, zorgt voor deze aangename en intieme sfeer die de spa in het Hotel Hesperia Lanzarote zo speciaal maakt. Gelegen in de toeristische stad Puerto Calero in het zuiden van het eiland, openen haar ontspannen sfeer met warme kleuren de deuren naar een hele wereld vol sensaties: masserende waterstralen voor de rug, jacuzzi's met warm en koud water, circulaire douches en een Turks bad.Een stimulerend circuit van anderhalf uur dat lichaam en geest prikkelt.

Sport-In-service voor sporters en romantische baden voor koppels

Van de belevenissen in de spa naar de endorfine die vrijkomt in Sport-In, een aan sporters aangepaste service. Exclusieve arrangementen, speciale menu's en advies op maat voor een actieve vakantie die worden genoten in de fitnessruimte of door te yogaën, duiken of kanoën. Bijzonder, en bovendien inspirerend, zijn de goud- en kaneelbaden met afrodiserende oliën, zoals die gebruikt in romantische baden, programma's om als koppel te genieten, aanzienlijk verleidelijker dan de massages met hete chocolade en Tibetaanse kommen.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN