LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Thalasso Gloria San Agustin

Thalasso Gloria San Agustín Spa's en centra voor thalassotherapie

Thalassotherapie en schoonheid à la carte in San Agustín

De zonnestralen schijnen door de ramen van de imposante en moderne koepel met zigzaggende vorm die de Thalasso Gloria San Agustín bekroont, Europa's grootste centrum voor thalassotherapie. Dit prachtige en moderne gebouw van meer dan 7000 vierkante meter gewijd aan dieetprogramma's en schoonheidsbehandelingen, gebruikmakend van de werkzame mariene bestandsdelen van het prestigieuze merk Thalgo, bevindt zich aan een zijkant van het Hotel Gloria Palace San Agustín in het zuiden van Gran Canaria en op een paar minuten afstand van Maspalomas.

Een bubbelbad in het Puesta en forma-zwembad

Het paradepaardje van het centrum heet Puesta en forma en strekt zich uit tot buiten in de volle zon. Dit grote dynamische zwembad, voor personen ouder dan 15 jaar, is voorzien van zeewaterstralen die het hele lichaam masseren, watervallen en fauteuils met microbelletjes. En van het grote zwembad, naar het warme water (37 graden Celsius) van de overige vier zwembaden of een fitness- of saunasessie.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN