LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

Corallium Thalasso Villa del Conde

Corallium Thalasso Villa del Conde Spa's en centra voor thalassotherapie in Gran Canaria
Corallium Thalasso Villa del Conde Spa's en centra voor thalassotherapie in Gran Canaria

Suites in een centrum voor thalassotherapie in Meloneras

Tussen de zee en het zwembad van het gloednieuwe Lopesan Villa del Conde Resort, gelegen in Meloneras in het zuiden van Gran Canaria, bevindt zich haar spectaculaire spa. Thalasso Corallium Villa del Conde, met een strak en verfijnd design, en een ultramodern interieur, maakt droommomenten waar in haar Ocean View Suites. Deze privéverblijven met solarium en overloopzwembaden met zeewater lenen zich uitstekend om uzelf een Oceanisch Paradijs-bad te gunnen: één uur jacuzzi voor twee personen, spectaculair uitzicht op zee en Franse champagne Moet & Chandon.

Thalasso-beleving in een spa aan de zee

Een rond zeewaterbad met verschillende temperaturen dat vrij uitkijkt over de oceaan – slechts een raam scheidt u van de buitenlucht – is de gastheer voor de Thalasso-beleving: een thermaal circuit compleet met stoombad, Finse sauna, een moment in het drijfzwembad en een massage. Naast de tuinen zijn er paviljoens voor het nemen van een aromatische douche of het inhaleren van zeewater, hoewel de ware luxe het sluiten van de ogen en het voelen van de zon en de zeewind vanaf het terras is.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN