Parque Marítimo César Manrique

Spectaculaire zwembaden met zoutwater in het centrum van de hoofdstad van Tenerife
Het Parque Marítimo César Manrique bevindt zich aan de zuidkust van de hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, met schitterende uitzichten op het Auditorio de Tenerife ontworpen door Santiago Calatrava, op de botanische tuin Palmétum en op de zee. Dit vrijetijdscentrum dat gemakkelijk te bereiken is met de auto en publiek transport, beschikt over een ruime parkeerplaats. De installaties bevatten drie zwembaden met zeewater, restaurants, terrassen, kleedkamers met warm water en solaria.
Een onmiskenbaar ontwerp van César Manrique
Het Parque Marítimo van Santa Cruz de Tenerife is een postuum werk van de beroemde artiest uit Lanzarote, César Manrique, en werd ingewijd in 1995. Voor het ontwerp werden natuurlijke elementen gebruikt zoals vulkaansteen, palmbomen en sierplanten met daarnaast watervallen van zoutwater. Dit alles verwerkt met het onmiskenbare ‘speelgoed voor de wind’ van Manrique. Het park is open elke dag van het jaar waardoor het veel wordt bezocht door lokale badgasten tijdens het weekend en feestdagen. Onmisbaar om een ontspannende en plezante dag te beleven met de familie.
Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045