Museo Néstor

Ontdek één van de meest bekende moderne schilders
In Las Palmas de Gran Canaria, in het architectonische complex Pueblo Canario, bevindt zich het Museo Néstor. Deze kunstgalerij verenigt het werk van Néstor Martín-Fernández de la Torre, één van de meest bekende Canarische schilders en de belangrijkste vertegenwoordiger van het modernisme in de Canarische Eilanden. In het museum kunnen de portretten, die hij maakte, en de meest belangrijke werken worden bezichtigd, maar tevens zijn werken verbonden aan de wereld van het theater en het design.
Een door Néstor zelf ontworpen museum in Gran Canaria
Tevens kan men in het interieur van het museum werken tegenkomen als "Poema del Mar" of "Poema de la Tierra", het Pueblo Canario dat de werken tentoonstelt, werd door de artiest zelf ontworpen om aan Gran Canaria een ruimte te geven die is gewijd aan de kunst en het toerisme, en het is één van zijn belangrijkste werken. Het Parador van Cruz de Tejeda was een ander project waar Néstor de la Torre aan werkte en zag uiteindelijk het licht dankzij zijn broer Miguel.
Catering
Parking
Is accessible
¡Aviso!
Temporarily closed
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Maak geen flitsopnamen. Zij kunnen schade toebrengen aan werken van artistieke en culturele waarde.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Eet geen voedsel in de tentoonstellingsruimten.
- Wees voorzichtig met uw rugzak of tas, zodat u tijdens uw bezoek niet tegen objecten stoot.
- Wees zo stil mogelijk of spreek zachtjes zodat andere bezoekers niet gestoord worden.
2
11
262
10045