Jachthaven San Miguel de Abona

Golf en zon net naast de jachthaven
De jachthaven San Miguel de Abona in het zuiden van Tenerife ligt in een geprivilegieerde zone waar het klimaat uitnodigt om te genieten van de zeevaart gedurende het hele jaar. Het bevindt zich tussen twee golfterreinen en telt 344 meerplaatsen die een lengte van maximaal 40 meter toelaten. De pier beschikt over een kraan en een 'travelift' van 60 ton, naast technische diensten, zeilmakerij en bootonderdelen. De diepgang bij eb is vijf meter en zowel het tankstation als de bewakingsdienst zijn 24 uur per dag actief.
Wasserette en supermarkt zonder de boot te verlaten
Deze marina biedt talrijke voorzieningen voor de zeeliefhebbers. Naast de douches en de toiletten van de haven beschikt het over fax, wasserette en een online supermarkt waarvan het personeel voor het inkopen zorgt en het naar de boot brengt op de dag en het uur die de klant wenst. De gebruikers van de sporthaven San Miguel de Abona kunnen ook genieten van kortingen op excursies, sportactiviteiten en spa.
Lashings
344
Max draught
8 m./4,5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
13 256
262
10045