Marina La Gomera

De meest complete jachthaven van het eiland
In het oosten van La Gomera bevindt zich de hoofdstad San Sebastián waar de meest complete jachthaven van het eiland is die geniet van een ligging vlakbij het centrum van de stad. Het handelt over Marina La Gomera met een capaciteit voor boten van 6 tot 20 meter lengte en 335 meerplaatsen. De voorzieningen die het de gebruikers aanbiedt zijn onder meer het tankstation, de bewakingsdienst, de meteorologische dienst en een supermarkt. De diepgang van deze jachthaven varieert tussen acht en tien meter.
Een marina vlakbij het centrum van de stad.
Marina La Gomera beschikt bovendien over een permanente bewakingsdienst en internet door middel van Wi-Fi. In het geval dat een boot moet hersteld worden, kunnen de bemanningsleden gebruik maken van de helling of de vorkheftruck om de boot in de werf te plaatsen. De ligging net naast het centrum van de stad maakt de haven een ideale plek om voorraad in te slaan vóór het verderzetten van de reis.
Lashings
335
Max draught
10 m./ 5 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Sebastián de la Gomera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
6
255
13 256
262
10045