Real Club de Golf de Las Palmas

De oudste golfbaan van Spanje ligt in Gran Canaria
Real Club de Golf de Las Palmas heeft de eer de oudste golfbaan van Spanje te zijn. Opgericht in 1891, was het niet tot 1957 toen de historische architect Mackenzie Ross het huidige parcours ontwierp, gebruik makend van de verplaatsing van de baan naar de Bandama krater in het noordoosten van het eiland Gran Canaria. De bevoorrechte ligging, grenzend aan de krater van een uitgedoofde vulkaan, biedt de speler uitzicht op de bergtoppen van het eiland, de zee en de dichtbij gelegen ravijnen.
Golfen en ontspannen in het Vik Bandama Golf Hotel
De baan van de Real Club de Golf de Las Palmas is relatief kort, gemakkelijk om te doen, met brede fairways aan de rand van het ravijn, grote struikelblokken van zand en kleine greens. Ideaal voor een ontspannen spel, zonder veel fysieke inspanning. Op slechts 10 meter van Tee 1 bevindt zich het driesterrenhotel Vik Bandama Golf Hotel, met zwembad en sauna om te relaxen. Een ideaal programma om van een golfvakantie op Gran Canaria te genieten.
Even
71
Handicap
Hombres 24 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Accomodation
Catering
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Santa Brigida
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
2
258
13
262
10045