Klimmen in Anaga

De langste klassieke routes van Tenerife
De langste en klassieke routes om te klimmen in Tenerife bevinden zich in het noordoosten van het eiland, tussen steile bergen en diepe ravijnen van het Anaga Rural Park. Dit unieke natuurgebied van overweldigend natuurschoon, is de thuisbasis van regenwouden en tal van rotsen die samen honderd routes maken, allemaal met goede apparatuur, met een maximale hoogte van 250 meter. Sommige routes zijn geschikt voor tussenliggende niveaus, maar andere testen de meest ervaren klimmers.
Klimmen op Roque Negro
Een van de beroemdste beklimmingen van Anaga is Roque Negro. Gelegen in het dorp dat zijn naam draagt, is het goed ingericht met een goede kwaliteit rotshellingen. De sector staat bekend als "dark side" met bergen en mist en is ideaal voor het klimmen in de zomer 's avonds. Een andere populaire top, en authentieke object van verlangen voor deskundige klimmers, is de Roque de Las Animas waar wandelen heel moeilijk is, als sommige van de paraplu de Roque de En Medio.
Localidad
Anaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
1
257
13
262
10045