Santa Cruz de Tenerife - Zona turística

Geschiedenis en kunst in de hoofdstad van Tenerife

Santa Cruz de Tenerife, de hoofdstad van Tenerife, is gelegen aan het noordoosten van het eiland. Het aangename klimaat en de commerciële buitenruimtes maken het een perfecte stad om rond te lopen en te genieten van lange uren winkelen. Onder zijn lanen en parken vind je sculpturen van kunstenaars zoals Henry Moore, verborgen schatten en de oude binnenstad vol van historische gebouwen zoals de kerk van de la Concepcion of het Palacio de Carta. Essentieel een gastronomische stop in de straat van La Noria.

XXI eeuw architectuur naast werken van César Manrique

Het historische Santa Cruz wordt perfect aangevuld met grote architectonische werken van de eeuw, als het Auditorium de Tenerife, het beursgebouw of de TEA Tenerife Espacio de las Artes. Een bezoek aan deze gebouwen kan de perfecte aanvulling zijn op een ontspannende dag in het Maritiem Park César Manrique -in dezelfde omgeving-, waar u kunt genieten van de zon en het zwembad 365 dagen per jaar.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Poort
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045