Fañabe

Comfort op het strand voor het hele gezin

Het strand van Fañabé is gelegen aan de Costa Adeje in het zuiden van Tenerife en beschikt over meerdere faciliteiten waardoor het strand ideaal is voor het hele gezin. Alles is ontworpen voor het comfort van de volwassenen en de kleintjes – van de toegang die aangepast is voor kinderwagens tot de restaurants op de boulevard met directe toegang tot het strand. Het strand beschikt tevens over een team reddingswerkers die gedurende het hele jaar verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de badgasten.

Fijn zand en kalm water in Costa Adeje

Daar het om een strand gaat met schoon kalm water en fijn zand, is het ideaal voor volwassenen die willen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen of pootjebaden in de branding. Het strand van Fañabé biedt ligstoelen en parasols, alsmede kleedruimten met toiletten en douches om de ervaring van ontspanning onder de zon nog aangenamer te maken.

Lengte
600 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rustig water
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045