El Socorro

Blauwe vlag en Toegankelijk strand

El Socorro is een van de beste vulkanische zandstranden van het noorden van Tenerife. Het ligt in Los Realejos en heeft een Blauwe vlag, een onderscheiding omdat het over alle nodige voorzieningen beschikt voor het comfort en genot van de bezoekers. Bovendien heeft het de categorie van “Toegankelijk strand” omdat het perfect is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit, met een voorbehouden parkeerplaats, douches, hellingen en toegangspaden. De zonsondergang is hier werkelijk uniek: een landschap met uitzonderlijke uitzichten om er even helemaal uit te zijn. De strandtentjes zijn ideaal om te genieten van een heerlijk aperitiefje aan de zee.

Spectaculaire uitzichten van het noorden van Tenerife

Dit fantastische strand met donker zand is meer dan 200 meter lang en beschikt over ruime parkeerplaatsen voor comfortabele toegang en uiterst nuttige Wi-Fi zones voor de bezoekers. Bovendien is er de aantrekkelijke recreatiezone “El Puntito de El Socorro”, met spelletjes, leesgelegenheid en een snack-bar service, perfect voor een onderhoudende dag. Dit is een van de favoriete stranden voor surf- en natuurliefhebbers. De golven breken ver van de oever, ideaal dus voor surfers en badgasten, die hier kunnen genieten van de spectaculaire uitzichten van het noorden van Tenerife.

Lengte
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
1
9
262
262
10045