Playa Flamingo

Veel plezier met de kinderen op een rustig strand

Playa Blanca, aan de zuidkust van Lanzarote, is een gezellig wit zandstrand dat bekend staat als Playa Flamingo. Het is ideaal voor de kleintjes van het gezin, sinds het kalme water en het fijne zand uren plezier garanderen voor de kinderen en rust voor de volwassenen. Playa Flamingo beschikt over douches en ligbedden met parasols, zodat het zonnebaden nog meer ontspannen en comfortabeler is.

Een strand met een aangepaste toegang voor gehandicapten

Aan het 200 meter lange strand liggen groenzones en rustweiden, zonder de winkels en cafetaria’s mee te tellen die u op de boulevard kunt vinden. Op dit strand kunt u elk moment van het jaar genieten. Het beschikt over een toegang die speciaal aangepast is voor gehandicapten. Het is hier onvermijdelijk dat u zwemt, zandkastelen bouwt met de kinderen of een ijsje neemt tijdens een wandeling langs het strand met het gezin.

Lengte
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rustig water
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045