Playa de la Cantería

Een surfstrand in het noorden van Lanzarote

Het exotische meest noordelijke strand van Lanzarote is een mekka voor surfing en een onverbeterlijke bestemming wanneer u zon en wandelingen met indukwekkend uitzicht zoekt. La Canteria genoemd, is deze plek met fijn goudgeel zand gelegen naast het vissersdorpje Órzola, per boot verbonden met La Graciosa en de rest van de eilanden van de Chinijo archipel, een echte luxe. De gegarandeerde rust en vrijheid ondanks de nabijheid van het dorp, zijn onbetaalbaar.

Ontspanning en relax met uitzicht op La Graciosa

La Canteria komt in elk gesprek over surf naar boven. Bereikbaar echter in een paar minuten te voet of met de auto vanaf Órzola, is dit strand ideaal voor iedere toerist die wil ontsnappen, een boek meeneemt en iets om tijdens de dag te eten. Met indrukwekkend uitzicht op La Graciosa en beschermd door het rif van Famara en een tweede baai, bij eb te voet bereikbaar, boet deze hoek niets in in het ruime natuurlijke aanbod van de Canarische Eilanden.

Lengte
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
  • Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
  • Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
  • Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
  • Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
  • Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
3
10
262
10045