Playa Bastián

Een strand vol voorzieningen in Costa Teguise

Dit strand in Costa de Teguise met een lengte van 375 meter en bedekt met goudkleurig zand en weinig golven biedt verschillende extra voorzieningen zoals verhuur van ligstoelen, een parkeerplaats en douches. Het is ook zeer mooi aangelegd, met dikke stenen muren, trappen en groene zones waar u in de schaduw kunt zitten.

Barbecues met zeezicht

Een andere attractie van dit strand zijn natuurstenen alkoven waar u verschillende barbecues vindt voor een picknick op slechts enkele meters van de zee. Wie lokale gerechten wil proeven, heeft genoeg keus dankzij de vele restaurants die verspreid liggen langs de boulevard die langs het strand loopt.

Lengte
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
3
9
262
262
10045