La Caleta

De parel van La Gomera

Dit strand, dat wordt beschouwd als een van de pareltjes van La Gomera en een van de mooiste stranden van de Canarische Eilanden, ligt in het noorden van het eiland en behoort tot het district Hermigua en ligt op slechts tien minuten van het stadscentrum. De kalme zee en het donkere zand hebben het een favoriet gemaakt bij zowel toeristen als de lokale bevolking, die er alles aan doen om de voorzieningen in perfecte staat te houden.

Een strand met verschillende voorzieningen

De rustige sfeer en het fijne vulkanische zand maken dit strand tot een ideale bestemming voor een dag met het gezin. Het strand biedt ook verschillende voorzieningen om het verblijf van toeristen comfortabeler te maken, zoals toiletten, douches, een picknickplaats en restaurants.

Parking
Restaurant
Showers
WC
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Hermigua
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
6
9
262
10045