Playa de San Agustín

Een zeer rustig toeristisch strand in Gran Canaria

In het zuiden van Gran Canaria bevindt zich het strand van San Agustin binnen de toeristenkern met dezefde naam. Het is een toeristisch strand dat alle voordelen heeft van accomodatie en andere karakteristieke faciliteiten, maar het is ook veel rustiger omdat het minder bezocht wordt. Zelfs de nachten zijn kalm omdat de typische drukte van een toeristische zone ontbreekt. Het strand van San Agustin is ideaal om dagenlang te ontspannen, maar indien uw rust niet genoeg is, bevindt zich in de buurt één van de grootste centra voor thalassotherapie van het eiland.

Een stadsstrand met okerkleurig zand vlakbij Playa del Inglès

Het strand van San Agustin is een stadsstrand van meer dan 600 meter lengte en aangenaam okergeel zand. Met kalme wateren en weinig stroming, zijn de golven voldoende rustig om springend in de golven heerlijk plezier te kunnen hebben met de kleinsten in de branding. Op de lange boulevard, die zich naar het zuiden verbindt met het toeristisch centrum Playa del Inglès, bevinden zich meerdere terrassen, bars en restaurants waar u kunt eten. Het strand beschikt tevens over verhuur van ligbedden en parasols, reddingswerkers, douches, gratis parkeergelegenheid en aansluiting op het netwerk van het openbaar vervoer van Maspalomas.

Lengte
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
LGTBI
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045