Playa de Maspalomas

Een enorm toeristisch strand vlakbij de vuurtoren van Maspalomas

Aan de zuidkust van het eiland Gran Canaria bevindt zich, begrensd door het Reserva Natural Especial de las Dunas de Maspalomas, het strand van het toeristische centrum Maspalomas: bijna drie kilometer van zacht goudgeel zand en weinig golven naast een veelvoud aan hotels en appartementen. Een plek om met het gezin een perfecte vakantie onder de zon door te brengen en te genieten van prachtige stranddagen.U kunt tevens een romantische wandeling maken door een landschap van zich voortdurend verschuivende duinen en het silhouet van de vuurtoren van Maspalomas die steeds verder wegzakt in de ondergaande zon.

Overdag zonnebaden en ‘s avonds het nachtleven in Gran Canaria

Het strand van Maspalomas heeft verschillende onderdelen die tegemoet komen aan alle bezoekers. Aan de westkant wordt het strand verbonden aan het toeristische centrum van Maspalomas en biedt het ideale faciliteiten voor gezinnen met kinderen zoals de verhuur van ligbedden en parasols, douches en strandtenten. Maar waar het strand zich uitstrekt naar het westen, tegen de Punto de Maspalomas aan, verschijnen zones voor het beoefenen van sporten en voor nudisten. Na een hele dag zonnebaden bestaat er niets beters als de hele nacht uit te gaan in het legendarische nachtleven van Maspalomas en Playa del Inglès.

Lengte
2710
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Rustig water
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045