Anfi del Mar

Een strand waar de rustige zee op een zwembad lijkt

Het gezellige strand van Anfi del Mar bevindt zich in het zuiden van Gran Canaria, vlakbij Mogán. Het is een strand met fijn wit zand en met water zo kalm, dat het mogelijk is er rustig te zwemmen alsof het een zwembad is. Dit strand wordt zeer aanbevolen voor gezinnen met kinderen, omdat de kleintjes kunnen genieten van het zoeken naar schelpen of de avonturen van echte piraten en een schipbreuk bij het strand kunnen beleven.

Supermarkten en cafetería’s vlakbij een familiestrand

Het strand van Alfi del Mar telt talrijke faciliteiten voor de badgasten. U kunt kayaks en waterfietsen huren waar het hele gezin zich mee kan vermaken, maar het is ook mogelijk te ontspannen op een comfortabel ligbed terwijl u luistert naar het zachte geruis van de zee. Dicht bij het strand bevindt zich een winkelcentrum met supermarkten en cafetaria’s, waar u hapjes en drankjes kunt kopen om op het strand van te genieten.

Lengte
180 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Rustig water
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches die beschikbaar zijn bij de strandtoegangen.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Op de meeste stranden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
Labels
Etiquetas
2
9
262
262
10045