LAATSTE NIEUWS: Coronavirus (COVID-19) hier

De Spa van het romantische Palm Hotel

Spa's en centra voor thalassotherapie Spa's en centra voor thalassotherapie in La Palma

Spa in een hotel voor romantische uitstapjes

La Palma Romántica Hotel Spa, ideaal voor uitstapjes, opgaan in de natuur en genieten van een landschap even groen als intens, is gelegen in het noorden van La Palma, op slechts één kilometer afstand van het dorp Barlovento. Dit gebouw met Canarische balkons, ideaal voor rustkuren, heeft een zeer speciaal hoekje voor ontspanning: een spa-ruimte met overdekt zwembad, sauna, jacuzzi, fitnessruimte en solarium. Een welkome beloning na een zware dag bergwandelen.

Verwarmd zwembad en massages midden van het bos

Het verwarmde binnenzwembad, in de vorm van een hoefijzer, wordt begrensd door verschillende glazen deuren waardoor zonnestralen en een weelderig boslandschap naar binnen slippen. Voor degenen die liever toxines elimineren, is er de sauna en het Turks bad, of de jacuzzi voor liefhebbers van bubbels. Het hotel biedt ook een volledig massageaanbod, op uitdrukkelijk verzoek van de gast. Ontspannende, spierpijnverlichtende, sport-, therapeutische of lymfedrainerende – zeer effectief voor het afdrijven van vocht – massages zijn er slechts een paar van.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GA NAAR DE WEBSITE

ONTDEKKEN