Siam Park

Het grootste waterpark van Europa ligt in Adeje

Siam Park is het grootste waterpark van Europa. Gelegen in Adeje, in het zuiden van het eiland Tenerife, toont het een indrukwekkende kilometer lang netwerk van glijbanen. In zijn 185 vierkante kilometer kunt u surfen op gigantische golven, denderen van bovenaf of via een haaien tank zwemmen. En de in Thaise stijl particuliere huisjes zijn perfect voor een dag met volledige rust. Siam Park is pure adrenaline.

Waterattracties vol adrenaline voor de groep

Het park biedt vele spannende wateruitdagingen ideaal voor gezinnen met kinderen in de tienerleeftijd. Siam Beach heeft de hoogste kunstmatige golf in de wereld. De drie meter hoogte maken het perfect om te leren surfen. Tower of Power stijgt tot 28 meter hoog met een bijna verticale glijbaan, die de ingewanden van een haaientank kruist. En het verloren fort van Lost City, met zijn watervallen, bruggen en glijbanen, is ideaal voor jonge avonturiers.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de installaties op verantwoorde wijze en volg de aanwijzingen van het centrum op.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
Labels
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045