LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Oriëntatiekaart Las Raíces

Oriëntatieloop in de bossen van Tenerife
Via een afslag van de baan La Esperanza die naar de majestueuze Teide leidt, komt u bij dit spectaculaire Canarische dennenbos (noordoosten van Tenerife). In de buurt ligt La Laguna (Erfgoed van de Mensheid) en het plaatsje La Esperanza, waar de bezoeker alle nodige diensten en voorzieningen kan vinden. De Canarische den is een endemische naaldboom van de eilanden die opmerkelijk vuurvast is en voor een hoge natuur- en milieuwaarde zorgt.
Canarisch dennengebied
Hoewel er ook gebieden met dicht struikgewas te vinden zijn, biedt het grootste deel van de kaart een aangenaam parcours door dennenbossen, grillige landschappen en forse hoogteverschillen, kliffen en rotsgebieden. Het betreft een uitgestrekt traject met heel technische zones en ook een uitgebreid netwerk van wandelpaden, wat de planning van verschillende soorten trainingen mogelijk maakt afhankelijk van de nagestreefde doelstellingen en niveaus. Aan het einde van de tocht kunt u genieten van de recreatiezone die op de kaart staat of het historische centrum van het nabijgelegen stadje La Laguna ontdekken, waar u overdag een ruim cultureel aanbod vindt voor overdag en talrijke vrijetijdsactiviteiten voor 's avonds.
Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
1
257
13
262
10045