El Caletón de Garachico

Badzone voor het hele gezin op een heerlijk plekje op Tenerife

De Atlantische Oceaan heeft een kalmerende werking en het gebied rond El Caletón, in het noorden van Tenerife, is daar een sprekend voorbeeld van. In deze enclave vind je het kasteel van San Miguel (16de eeuw) en de imposante, beroemde rots die symbool is voor de uitbarsting die Garachico in 1706 verwoestte toen deze haven de belangrijkste van het eiland was. Deze enclave van pure lava vormt een perfecte harmonie van de inhammen van de open zee met de rustige plassen voor het hele gezin. En dat alles op slechts een paar meter afstand van de vele voorzieningen aan de boulevard.

Baden in El Caletón de Garachico

Baden in El Caletón betekent niet alleen dat je kunt genieten van de nieuwe energie die de oceaan je geeft, maar je kunt tevens één van de mooiste historische kernen van de Canarische eilanden bezoeken, de spectaculaire kliffen van La Culata en de vergezichten op de rest van de noordelijke kust bewonderen. Bovendien zijn er in de zomer strandwachten aanwezig, er is een in lava uitgehouwen restaurant, er zijn parkeerplaatsen, een bijbehorend openbaar zwembad, het nabijgelegen Playa del Muellito, de nieuwe haven en talloze gerenommeerde eetgelegenheden en plekken om te shoppen. Alle luxe vlakbij elkaar.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Pas op met zwemmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
1
9
262
10045