El Agujero

Een verborgen schat

Deze natuurlijke zwembaden, gelegen in de gemeente Gáldar, zijn een schilderachtige oase van rust waar u zich kunt ontspannen tussen de plaatselijke bevolking. Deze verborgen schat van het eiland heeft natuurlijke zoutwaterzwembaden. Dankzij een zeebodem met verschillende diepten in goed afgebakende en veilige zones, is dit een zwemparadijs voor het hele gezin.

Een authentieke plek

Deze hele kustlijn is een zeer authentiek gebied, waar maar weinig toeristen komen. Het is een ideale plek om te baden en om tot rust te komen met een mooie boulevard. Vlakbij El Agujero ligt de Frontón, waar de bekende Frontón King wordt gehouden, het meest prestigieuze professionele bodyboardevenement van de Bodyboarding World Tour, omdat het de beste golven ter wereld heeft voor deze sport.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik geen zeep in de douches.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
- Probeer de rust van de omgeving niet te verstoren met buitensporig lawaai (harde muziek, geschreeuw...) of storende activiteiten zoals balspellen.
- In vele natuurzwembaden zijn huisdieren verboden. Verzeker u ervan dat u ze mag meenemen.
2
9
262
10045