Puerto Colón

Een moderne en toeristische marina

De moderne jachthaven Puerto Colón bevindt zich in het zuiden van Tenerife op enkel 16 kilometer van de luchthaven Reina Sofía. Het ligt in Playa de las Américas, een van de meest bezochte toeristische zones van het eiland. Het wordt beschermd door een strekdam met gebogen vorm en de maximum diepgang bij eb is twee meter. De capaciteit voor 364 geankerde boten en 237 ligplaatsen op het droge voor boten met een lengte tot maximaal 24 meter maakt van deze marina een van de best voorziene jachthavens.

Accommodatie in de jachthaven zelf

De haven telt met een tankstation, 'travelift', helling en kraan. Elke drijvende aanlegsteiger heeft zoetwater en elektriciteit. Men kan diensten voor onderhoud en herstel inhuren in de marina zelf. Naast de verschillende hotels in de buurt telt het met een appartementencomplex gebouwd in de haven zelf die een alternatief vormen voor de zeevaarders die het comfort zoeken van een accommodatie op het vasteland. Puerto Colón Marina's en jachthavens

Lashings
364
Max draught
6 m./ 2 m.
Max length
25 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
  • Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
  • Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
  • Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
1
255
9 256
262
10045