Jachtpier in Las Palmas de Gran Canaria

Een jachtpier in het centrum van Las Palmas

De jachtpier van Las Palmas ligt in het noordoosten van het eiland Gran Canaria en is helemaal geïntegreerd in de hoofdstad. De jacht aanleggen op een van de drijvende steigers met bewaking 24 uur per dag en zich meteen in het centrum van de stad bevinden is een van de grote voordelen van deze marina. De 1250 meerplaatsen zijn verdeeld over drie dammen waarvan één voorzien is voor boten met een lengte tot 45 meter.

Een marina met voorzieningen en diensten voor de zeevarder

Een 'travelift' van 60 ton en een hefmachine van 3 ton vergemakkelijken alle nodige onderhouds- en herstelwerken. En terwijl de bezoeker van het klimaat in Gran Canaria geniet, kan deze een zeilboot huren of duiklessen volgen op de jachtpier die beschikt over voorzieningen en diensten, maar kan natuurlijk ook energie opdoen in eender welk restaurant die heerlijke recepten aanbiedt net naast de drijvende steigers. Er valt nog op te merken dat naast een tankstation de pier ook toiletten en douches heeft.

Lashings
1500
Max draught
4,5 m.
Max length
50 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Lashing renting
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik de faciliteiten op verantwoorde wijze en volg te allen tijde de instructies van het haven- of jachthavenpersoneel op.
- Betreed geen onbevoegde gebieden en rijd er niet doorheen.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Behandel de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
2
255
13 256
262
10045