Mountainbike route op El Hierro - és de ciclisme: CANVIAR

Rondweg van Valverde

Het asfalt secties en tennis wisselen elkaar af in deze cirkelvormige baan van Valverde, de hoofdstad van El Hierro, gelegen in het noordoosten van het eiland, aan de middenlijn over te steken naar de westkant, een reis die om de vier jaar gehouden wordt emuleert de viering van Bajada de la Virgen de los Reyes, zijn meest populaire festival. De route voert door de steile en mooie hellingen van Julan, doorsneden door ravijnen, een landschap dat stamt uit de vallei van de Golf naar de zee.

Maak fietskilometers, door La Dehesa

De weg gaat verder naar La Dehesa de Sabinosa, een hoek waar een veeleisende lus is naar de vallei van Frontera te zien vanaf de Mirador de Bascos worden uitgevoerd bereiken. Hier is alle aandacht voor de Sabines, deze verwrongen bomen, vervormd door de wind, die een symbool rond een eiland zijn geworden. Op de weg terug naar Valverde hebben we de La Orchilla vuurtoren (El Pinar), die kenmerkend was voor het nulmeridiaan, die de finishing touch zet tot 78 kilometer met de fiets.

Distance
105 km
Hoogte
1338 km
Slope
2400 km
Is circular
Restaurant
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
7
257
13
262
10045