Schoonheid en het beest. Tenerife.

Tenerife

Evenement uit het verleden

8 to 9 March

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Deze musical, die momenteel door heel Spanje op tournee is, biedt niet alleen entertainment, maar biedt ook de mogelijkheid om na te denken over je eigen sociale percepties en echte empathie te cultiveren. Geniet van entertainment terwijl de muziek en het verhaal je begeleiden op een reis van begrip en acceptatie.
Deze show, geprezen als de beste kindermusical van 2023 door de prestigieuze Broadway World Spain Awards, belooft magie en verwondering voor het hele gezin.
Gebaseerd op het klassieke Franse sprookje van Beaumont, geeft de productie een belangrijke draai aan de oorspronkelijke boodschap door een getalenteerde blinde actrice/zangeres in de hoofdrol van Beauty te presenteren. Begeleid door gerenommeerde Spaanse en internationale acteurs en actrices daagt het werk de perceptie van schoonheid uit en bevordert het fundamentele waarden zoals empathie en acceptatie van verschillen.
Wees getuige van de magie van live theater terwijl getalenteerde artiesten het verhaal tot leven brengen met hun stemmen, dynamische choreografie en een decorontwerp dat explodeert van kleur en verwondering. Zowel kinderen als volwassenen zullen gefascineerd zijn.
Het veelgeprezen theatergezelschap Factory Teatral Candileja staat achter de productie, met regie en dramaturgie door Jesús Sanz Sebastián. De originele soundtrack, gemaakt door de getalenteerde Pablo Lluch, wordt aangevuld met oogverblindend kostuumontwerp door Juan Ortega.
Van een 19e-eeuws Frans dorp tot een betoverd kasteel: dit levendige spektakel neemt het publiek mee naar een wereld van kleur en magie.

Categorie

Categoría del evento

Film En Theater

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React