David Rees

Tenerife

Evenement uit het verleden

10 mei 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"David Rees, van Britse afkomst maar geboren in Malaga, Spanje, vond via YouTube zijn weg naar de muziek nadat hij was afgestudeerd als psycholoog in Salamanca. Hij begon zijn carrière met het delen van covervideo's die met zijn ukelele waren uitgevoerd op zijn kanaal, waardoor hij een aantal volgers trok die uiteindelijk 2,8 miljoen bereikten.

Het was echter zijn stervideo, 'De ellos aprendí', die hem naar het sterrendom katapulteerde. In deze video verzamelde hij alle regels uit zijn favoriete Disney-films die hij zich herinnerde uit zijn jeugd, en werd hij meer dan 350 miljoen keer bekeken.

Amarillo' (2020, Warner Music) was de titel die Rees koos voor zijn debuutalbum. Voor hem wordt de kleur geel geassocieerd met vreugde, vitaliteit, positiviteit en licht. ""Toen ik enige tijd geleden begon met het schrijven van de nummers voor het album, had ik het gevoel dat ze allemaal dat licht deelden, die magie, dat iets dat ik associeer met geel. Ook hou ik van eenvoudige concepten die, met weinig woorden, veel overbrengen. "" ze zei.

In 2018 bracht ze haar eerste EP uit, getiteld 'Ojos', waarop drie nummers stonden."

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React