Dactah Chando

Tenerife

Evenement uit het verleden

12 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Dactah Chando vertegenwoordigt een van de meest opvallende en productieve namen op het gebied van reggae in het Spaans op de Canarische Eilanden.
Hij wordt internationaal erkend als de belangrijkste exponent van de Canarische reggae van dit moment. Dit is niet alleen te danken aan zijn onmiskenbare muzikale kwaliteit, ondersteund door samenwerkingen met toonaangevende producers als Umberto Echo, Roberto Sánchez, Guido Craveiro en Rob Smith, maar ook aan zijn kenmerkende muzikale en lyrische stijl.
Zijn muziek overstijgt de barrières van de Spaanse taal en zijn geboorte-eiland Tenerife, waar hij momenteel verblijft en opereert vanuit zijn label Achinech Productions, dat hij runt. Dactah Chando onderscheidt zich door zijn toewijding aan zowel zijn kunst als zijn cultuur, waarbij hij in zijn werken een poëtische, literaire, filosofische en historische inhoud tot uitdrukking brengt die door middel van muziek een boodschap van integratie, solidariteit en gelijkheid aan de wereld wil overbrengen."

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React