Hoonine

Lanzarote

Evenement uit het verleden

09 June 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

@hellohoonine zet voor het eerst voet op het eiland Lanzarote om zijn nieuwe plaat live te presenteren: Roca Roja. Een van de opkomende vrouwelijke artiesten van dit moment zal in intiem format optreden in de Buñuel zaal van El Almacén.

HOONINE beweegt zich tussen realiteit en fictie, tussen elektronica, downtempo, R&B en minimalistische pop, om zich te ontdoen van wat zwaar weegt en belang te hechten aan de dingen die het verdienen: liefde, familie, de buurt en herinneringen. Er is hoop, daar vindt hij zijn RODE ROCK, een element dat de laatste hoop van het land van de doden beschermt, een symbool dat voorkomt in het gedicht dat het boek van het Waste Land opent door T.S. Eliot.

Roca Roja is de titel van haar debuutalbum, waarmee deze componist, producer en zangeres de soundtrack presenteert van een fragiele overgangsfase naar volwassenheid zonder zoetstoffen. Met een geluid dat verwijst naar James Blake, Massive Attack, Frank Ocean, Sen Senra, FKA Twigs, Brittany Howards, Disclosure, The XX...

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React