DEM. Arrecife. Pub La Grulla

Lanzarote

Evenement uit het verleden

01 July 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"De Europese Dag van de Muziek op de Canarische Eilanden viert op 1 juli zijn 11e verjaardag en wordt het meest ambitieuze evenement in zijn hele geschiedenis en er wordt live muziek gevierd op drie locaties (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria en Arrecife ) tegelijkertijd. Zoals gebruikelijk in de afgelopen edities, zal het evenement ook dienen als preview- en presentatiefeest voor de 2023-editie van Phe Festival. De Londense band Alien Tango en de Madrileense band Tiburona, samen met een uitstekende selectie van opkomende bands van de Canarische Eilanden, zoals onder andere Baldosa en Eric Böelle, zullen de sterren zijn van dit evenement met gratis toegang op alle locaties.

De Europese Dag van de Muziek op de Canarische Eilanden heeft tot doel het culturele aanbod in de steden waar deze wordt gehouden te promoten en te versterken, door gezamenlijk deel te nemen aan het Europese circuit dat elk jaar om deze reden wordt georganiseerd, naast de deelname van de Canarische Eilanden zichtbaar, met de nieuwste trends en artistiek en creatief talent van lokale, Spaanse en internationale muzikanten, die de kans krijgen om mee te doen en zo hun projecten zichtbaar te maken.

ARRECIFE - PUB LA GRULLA

Het evenement begint zijn reis in deze editie ook op het eiland Lanzarote met het optreden van de Cádiz-groep La FRAC (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atypical Rapper Foundation]) met een project in een origineel rapformaat en voornamelijk beïnvloed door Jamaicaanse muziek die het publiek aanspreekt in de puurste stijl van carnavalsballades.

De toegang tot DEM 2023 is gratis en het doel is om alle burgers in gelijke mate livemuziek te bieden.

DEM 2023 is een initiatief georganiseerd door Phe Team en wordt gesponsord door instellingen zoals het Instituut voor Culturele Ontwikkeling van de Canarische Eilanden en Toerisme van de Canarische Eilanden via de overeenkomstige culturele aanbestedingen, en met de medewerking van de gemeenteraad van Puerto de la Cruz, La Fábrica La Isleta , Pub La Grulla, The Collective en Hemispheria. Alle actuele informatie over het festival is te vinden op de sociale netwerken van het festival: Instagram en Facebook.
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React