Tributo a Elvis Presley

La Palma

Evenement uit het verleden

29 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"De gemeenteraad van Santa Cruz de La Palma zal, via het Department of Fiestas onder leiding van Raico Arrocha, op 29 juli een van de beste muzikale optredens van de zomer vieren op de Plaza de San Francisco, in de hoofdstad van La Palma.
Generaties La Palma-jongens en -meisjes zullen kunnen dansen op het ritme van Elvis Presley met het eerbetoonconcert aan onbetwistbaar de beroemdste figuur in de geschiedenis van de rock-'n-roll. Voor het eerst op het eiland zullen Aaron White en The Pelvis Band enkele van zijn beste rock-, blues- en balladsongs ten gehore brengen in de puurste rockabilly-stijl.
Burgemeester Raico Arrocha nodigt de hele bevolking van La Palma uit om te genieten van dit evenement dat ""geen leeftijd kent"" en dat zeker ""honderden fans van deze artiesten zal mobiliseren die deel uitmaken van zoveel persoonlijke ervaringen"".
Een show voor onvoorwaardelijke fans die maar niet stopt met koorzang en trillende heupen. Vervolgens is er een eerbetoon aan de Spaans/Argentijnse band Tequila met ¡Salta!, wiens successen sinds de oprichting een fundamenteel onderdeel van de muziekcultuur zijn geworden en die tussen 1976 en 1983 een revolutie teweegbracht in de jeugdrockscene in Spanje.
Een nacht waarop er geen tijd zal zijn om uit te rusten met de setting die wordt aangeboden op de Plaza de San Francisco met DJ Equis en Los Pinchadiscos del Pantano op het podium met deuntjes uit de jaren 80 en 90.
"

Categorie

Categoría del evento

Opvoering

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React