Fran Baraja. Efecto Laguna

La Palma

Evenement uit het verleden

20 July 2023

Islas

La Palma

Descripción del evento

"Fran Baraja, singer/songwriter van de Canarische Eilanden, en 'Camilo de los pobres' presenteren hun nieuwste werk in het Leal Theatre: Excuse my disorder! Het concert vindt plaats op 20 juli vanaf 20.00 uur in de Sala de Cámara. Kaarten zijn voor vijf euro te koop aan de kassa en op de website van het theater.

Omdat hij hoe dan ook ruzie gaat maken, blijft deze politiek incorrecte artiest uit Laguna op zijn gemak en barst zoals gewoonlijk overal los. De klassiekers van de band zoals 'Muerte al ukulele', 'Macaronesico' en 'Tonguitas de verolos' worden vermengd met nieuwe composities die zijn ontstaan ​​uit de puurste chaos en het surrealisme die kenmerkend zijn voor deze klassieker van de muziek van de Canarische Eilanden, en het 'monumuerto' van de stad van de geavanceerde (uiteraard gevorderd in wat hen interesseert).

De Canarische artiest en tegenartiest waarschuwt dat er bij dit concert van alles kan gebeuren, dus mensen met een laagdrempelige delictsdrempel wordt aangeraden zich te onthouden.
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React