Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Maak je klaar voor een geweldig avondje uit vol onvergetelijke salsa en ritme op Gran Canaria! Het gerenommeerde mondiale icoon van de salsa, Marc Anthony, zal op 6 juni op het eiland landen als onderdeel van zijn langverwachte tournee door Spanje met de “Historia Tour”. Na succesvolle optredens in de Verenigde Staten en Midden-Amerika is het tijd om het podium van de Canarische Eilanden te verlichten.
Marc Anthony is gevuld met energie en passie om zijn toegewijde fans aan het lachen te maken, plezier te hebben en zijn meest iconische hits te laten ervaren. Nummers als 'Pa'lla Voy', 'Mala', 'Ojalá Te Duela', 'Vivir Mi Vida', 'Valió la Pena', 'Y Hubo Alguien', 'Tu Amor Me Hace Bien' en 'Qué Precio Tiene el Cielo” zal weerklank vinden op een avond die onvergetelijk belooft te worden.
Erkend als de best verkopende salsaartiest aller tijden en een echte ambassadeur van Latijns-Amerikaanse muziek en cultuur, zet Marc Anthony zich in om zijn fans een unieke ervaring te bezorgen met zijn “Historia Tour”. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze show die de grootsheid en erfenis van salsa viert. Tot ziens op Gran Canaria!
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React