La Trova. Especial 20 años

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

23 September 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"La Trova viert zijn 20e verjaardag. Een jubileum om te vieren met dat trouwe publiek dat geniet van zijn karakteristieke geluid. Liedjes die herinneringen, momenten en veel van het leven verhullen. Voor dit evenement worden de leden van La Trova vergezeld door Nancy Fabiola Herrera en Yanely Hernández.
La Trova is in 2003 ontstaan ​​uit de wens van een groep vrienden met muzikaal en artistiek talent. Velen kwamen van de tonijn van de universiteit, anderen van folkloristische, rock- of jazzgroepen, enz. Allemaal met het gemeenschappelijke doel om het geluid te creëren waarvoor ze op en buiten de Canarische Eilanden worden erkend.
Met 13 uitgebrachte albums verbergen hun liedjes een oneindig aantal herinneringen, anekdotes, plaatsen, momenten en vele aanrakingen van leven, vreugde en liefde. Ze hebben artiesten begeleid van het formaat van Armando Manzanero, Braulio, Los Sabandeños, Rosario Flores, Carlos Baute, Edurne, Efecto Pasillo, Los Gofiones en nog veel meer.
Om dit 20-jarig jubileum te vieren, worden de leden van La Trova vergezeld door Nancy Fabiola Herrera en Yanely Hernández.
"

Categorie

Categoría del evento

Muziek

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React