Jabicombé

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Jabicombé keert op 17 juni terug naar het Alfredo Kraus Auditorium met een knotsgekke cabaretvoorstelling. Gegarandeerd plezier met een multi-getalenteerde artiest die iedereen die het ziet boeit.
Lady: laat die tas achter die niet van jou is is de nieuwste show van kunstenaar Jabicombé uit Gran Canaria. Een multi-getalenteerde artiest, zowel komiek als muzikant, verrukt het publiek met zijn gewiekste humor die in elke situatie een glimlach kan opwekken. In deze show moedigt Schamann iedereen aan om hun eigen ellende op te lossen en niet betrokken te raken bij die van anderen.
Jabicombé is een artiest met meerdere talenten. Een cabaretier die monologen opvoert, piano speelt en zingt. Vrijwel altijd gemaskerd in haar alter ego Barbra Straisand ontleedt ze de werkelijkheid op hoogst eigenzinnige wijze.
De dwazen zijn voorbij, wat gebeurt er?, oh voor hoeveel!, ik ben poolpositief! Chirrínchirán! 'The best Of', 'Covid Special' en #Cármatevanessa zijn de shows die de afgelopen negen jaar op de Canarische Eilanden zijn opgevoerd.
"

Categorie

Categoría del evento

Film En Theater

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React