FIMAR 2023

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

16 to 18 June

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"De Internationale Zeetentoonstelling is een gerenommeerd regionaal evenement voor de nautische en mariene/maritieme sector van de archipel van de Canarische Eilanden. Fimar wordt gepromoot door de Cabildo de Gran Canaria (Kamer van Koophandel), de gemeenteraad van Las Palmas de Gran Canaria, de havenautoriteit van Las Palmas en wordt georganiseerd door het expositiecentrum Infecar Feria de Gran Canaria en Ciudad de Mar.

Het doel is om ondernemers in de sector een gespecialiseerd evenement aan te bieden om de blauwe economie te promoten en te stimuleren. Naast een technisch programma, wetenschappelijke bewustmaking en aanvullende activiteiten met betrekking tot het mariene en maritieme milieu biedt de vakbeurs commerciële aanbiedingen van bedrijven en leveranciers uit de sector.

Fimar is een promotiemogelijkheid voor bedrijven en professionals in de sector, maar ook een uniek evenement om het grote publiek bewust te maken van het belang van het mariene en maritieme milieu en duurzaamheid.
"

Categorie

Categoría del evento

Natuur

Leeftijd

Prijs

Dit evenement is gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React