Efecto Pasillo en concierto

Gran Canaria

Evenement uit het verleden

17 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"De nieuwe tournee van Efecto Pasillo heeft een stop bij het Alfredo Kraus Auditorium. Het meest succesvolle Canarische kwartet en schurk van de afgelopen tijd markeert drie exclusieve afspraken in zijn kalender en die van zijn trouwe volgers om tijdens een concert hun volgende album, 'Los Reyes del Mambo', te presenteren, dat in het voorjaar van 2023 in de verkoop zal gaan.

In deze presentatietour wordt de formatie van Iván Torres (zang), Javi Moreno (drums), Nau Barreto (gitaar) en Arturo Sosa (bas) vergezeld door grote musici als Totó Noriega (percussie), Stefan Navarro (trombone) , Marcos Pulido (trompet) en Tato Latorre (gitaar, keyboards en muzikale leiding). Allemaal met als doel een onvergetelijke en unieke show te creëren op het hoogtepunt van Los Reyes del Mambo.

Een feestelijke live, optimistisch en in de puurste stijl van Efecto Pasillo, die je niet onverschillig laat en waarin de liedjes van zijn nieuwe werk worden afgewisseld met de grootste hits uit zijn muzikale carrière. Nummers die ons refrein na refrein hebben laten dansen, omdat ze inzetten op charismatische en goede teksten."

Categorie

Categoría del evento

Cultuur En Vrije Tijd

Leeftijd

Prijs

Controleer de pagina met evenementen/tickets

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React