Parken waar u een fantastische tijd kunt beleven

Plezier op de Canarische Eilanden

Naast het alomtegenwoordige gevoel van rust en ontspanning is plezier op de Canarische Eilanden altijd gegarandeerd. En een duidelijk bewijs daarvan is het aantal uiteenlopende en geweldige parken die u kunt bezoeken.

Contenido

Waterparken waar liefhebbers van waterattracties kunnen afkoelen in fantastische zwembaden of van reusachtige glijbanen kunnen glijden; botanische tuinen waar natuurliefhebbers de ongelofelijke inheemse flora en fauna kunnen bewonderen; dierentuinen die zich kunnen meten met de beste ter wereld en themaparken waar de adrenaline losbarst... Unieke en sensationele ervaringen om een geweldige tijd op de Canarische Eilanden te beleven.

 

Contenido

Met een gemiddelde jaartemperatuur van 24ºC is zwemmen in de wateren van de Canarische archipel altijd aantrekkelijk. De parken Aqualand Costa Adeje in Tenerife, Aqua Park in Lanzarote, Aqua Water Park in Fuerteventura en natuurlijk Siam Park, het grootste park van Europa en beschouwd als het beste ter wereld, bieden talrijke attracties: zwembaden voor alle leeftijden en duizelingwekkende glijbanen die het plezier naar het hoogste niveau tillen. 

 

Contenido

Liefhebbers van andere vormen van sensatie hebben geluk, want er is voor iedereen, jong en oud, wel iets te beleven, zoals met een kabelbaan door de lucht vliegen, over touwbruggen lopen of naar de horizon staren vanaf de top van een reuzenrad.   De themaparken op de Canarische Eilanden staan garant voor sensatie aan de rand van de stad, zoals Holiday World op Gran Canaria of midden in de natuur zoals Cactualdea Park, het grootste cactuspark van Europa, eveneens op Gran Canaria. 

Contenido

Voor degenen die in contact willen komen met de natuur en dieren zijn er verspreid over de eilanden vele parken. Voor degenen die in contact willen komen met de natuur en dieren zijn er verspreid over de eilanden vele natuurparken.

Spectaculaire reservaten waar u de inheemse fauna en flora van dichtbij kunt bewonderen, zoals Loro Parque op Tenerife, de beste dierentuin van Europa en één van de beste ter wereld, of de Oasis Wildlife op Fuerteventura. Een paar jaar geleden kwam daar het Poema del Mar Aquarium bij, één van de indrukwekkendste aquaria van Europa, op Gran Canaria en geïnspireerd op het werk van de Canarische kunstenaar Néstor Martín-Fernández de la Torre.

 

Contenido

Er bestaat geen mooier natuurspektakel dan dat van de landschappen van de vier nationale parken, de zeven biosfeerreservaten en de drie zeereservaten van de Canarische Eilanden. De Canarische archipel herbergt vele plaatsen met een uitzonderlijke schoonheid zoals de vulkanische landschappen die van een andere planeet lijken te komen of de stranden en baaien die langs de kust liggen. Als er iets is waar de Canarische Eilanden geen tekort aan hebben, dan is het wel een adembenemende natuur met vele contrasten.