Bodyboarden in El Burro

De meest regelmatige plaats om golven te rijden op Fuerteventura

De plaats El Burro is tijdens de zomer de meest betrouwbare wat betreft de regelmatigheid. Alhoewel dit een zeer vriendelijke plaats is, is deze ideaal om watersporten te beoefenen vanwege de specifieke omstandigheden van wind en golven, of gewoon de sporten surf, windsurf, bodyboard of kitesurf te leren. De toegang tot El Burro is zeer gemakkelijk want het is een lang zandstrand met vulkanische rotsen gelegen in het noordoosten van het eiland Fuerteventura, op een paar kilometer afstand van de toeristische kern Corralejo en met meerdere zones langs de weg om te parkeren.

Een plaats voor bodyboarden voor beginners vlakbij Corralejo

El Burro heeft hoofdzakelijk een linkse golf, omdat de rechtse veel korter is. De plaats is zeer geliefd, want deze is ideaal voor beginners, alhoewel voor het surfen in de branding een minimum aan ervaring wordt vereist. Op de dagen met grote golven moet men voorzichtig zijn want men kan op het vulkanisch rif eindigen. De beste omstandigheden worden gegeven bij laag tij en in de zomer vanwege de regelmatigheid van de wind uit het N-NO, alhoewel er in de winter goede golven kunnen worden genomen met wind uit het Z-ZW-W.

Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Gebruik liever zonnebrandcrèmes die het mariene milieu respecteren.
4
259
13
262
10045