Mazo

Een toeristisch dorp met ambachtelijke smaak

In het zuidoosten van La Palma vindt u dit toeristisch dorp met vakmannen bij uitstek van het eiland: Villa de Mazo. Het is zo door de verscheidenheid aan traditionele ambachten zoals zijn beroemde borduurwerk, en omdat het het hoogste aantal ambachtslieden telt van het hele eiland. Zijn historische centrum is leuk om door te lopen: door middel van haar oude geplaveide wegen kunt u de smaak van traditie en geschiedenis van La Palma proeven.

De attracties van de Villa de Mazo

Een paar minuten van de luchthaven van la Palma, biedt Villa de Mazo vele attracties. Het plein is omgeven door prachtige klassieke gebouwen, zoals het stadhuis. Traditioneel vakmanschap is duidelijk in het Casa Roja, waar u gefabriceerde producten kunt kopen. Een netwerk van goed gemarkeerde paden voor de bezoekers die de rijke natuur van de Cumbre Vieja willen ontdekken. Een bezoek aan het archeologische park en de Belmaco grot is het echt waard, een duik in de Aboriginal rotskunst en het verleden van La Palma.

Archeological sites
Lookout
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Mazo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
5
10
262
10045