Boerderij Las Tricias

Afgelegen landelijk dorpje ver van stadsontwikkeling

In het noordwesten van La Palma en weg van de moderne stedelijke ontwikkeling is het klein en rustig dorpje Las Tricias. Het ligt op een heuvel tussen de ravijnen, omringd door amandelbomen. Het bloeit in de winter en is een spektakel. In de ontspannen levensstijl van Las Tricias kan je de architectuur in detail bewonderen, met aandacht voor de mooie herenhuizen met houten balkons, donkere stenen muren in het wit gekleed en pannendaken. Pure La Palma stijl.

Ambachten en archeologisch belang in La Palma

De ambachtsactiviteit van het dorp is belangrijk; Daarom is de prachtige traditionele bouw van de bakkerij (korenmolen) hersteld, die is omgebouwd tot een museum en het punt van verkoop van ambachtelijke producten. Laat het gebied niet zonder te gaan naar de nabijgelegen stad Buracas met grotten met rotsschilderingen van groot archeologisch belang en een magisch bos Drago bomen, een van de unieke plantensoorten van de Canarische Eilanden.

Archeological sites
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat nooit afval, van welke aard ook, achter in de omgeving, ook geen sigarettenpeuken. Voedselresten dragen bij tot de verspreiding van knaagdieren en verwilderde katten, die op hun beurt een ernstige bedreiging vormen voor in het wild levende dieren.
- Werp geen voorwerpen of afval van welke aard ook weg in zee.
- Respecteer de dieren, val ze niet lastig en voer ze niet. Als u een gewond dier ziet, kunt u het alarmnummer 112 bellen. Pluk geen bloemen of planten.
- Raap geen stenen of andere voorwerpen uit de natuur op en neem ze ook niet mee. Gelieve ze niet te stapelen om de helaas beroemde "torens" te maken.
- Behandel het historisch en cultureel erfgoed van de plaats, evenals voor de verschillende elementen van het openbaar meubilair (informatiepanelen, leuningen, zitplaatsen, verlichting...) met respect en zorg.
5
10
262
10045