LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

La Esperanza

Dit parcours is centraal gelegen in het beschermd natuurgebied van Las Lagunetas.
Het parcours met vertrekpunt in Las Raices start met een doorlopende klim langs kliffen met een uitzicht over het oosten van het eiland en loopt tot bij Las Laguneta over het Los Ovejeros spoor. Bij het passeren van Fayal voert de afdaling u langs de westelijke klif en stijgt en daalt enkele keren alvorens terug te keren naar het beginpunt.Deze route loopt door een bebost gebied dat bestaat uit Canarische dennen en eucalyptusbomen. De paden zijn dus bezaaid met dennennaalden, wat betekent dat sommige delen vrij glad kunnen zijn en dus technischer bij natte weersomstandigheden. Vanaf de hoogst gelegen delen van het traject heeft u een prachtig uitzicht op de Teide.
Over het algemeen beschikt deze route over prachtige vegetatie en is goed uitvoerbaar. Het opmerkelijke aan deze route is dat men beide zijdes van het eiland ziet met als kers op de taart de prachtige Teide.
Distance
30 km
Negative slope
1.600 m
Positive slope
1.600 m
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
1
257
13
262
10045