Trail Artenara

Dit parcours gelegen in het hartje van Gran Canaria – Artenara, biedt een uitzicht over valleien, ravijnen en prachtige beboste bergen.

De route vangt aan in Artenara en neemt u mee langs een ravijn en dwars door de dennenbossen over onverharde wegen, waarvan sommige onderdelen door hun rotsachtige karakter vrij technisch kunnen zijn. De steile klim bij Acusa is behoorlijk veeleisend en zigzagt door het groene bos omhoog over vrij technische paden.De route verloopt verder over bredere, eenvoudige dennenbospaden met een aantal technische afdalingen. U passeert langs de Presa de los Lugarejos dam waar het parcours eindigt met een langdurige beklimming op uw terugweg naar Artenara.

De Artenara-route staat bekend als een uitdagend parcours, maar is ook ontzettend mooi en een unieke ervaring voor hardlopers. Het parcours verloopt door het contrasterende landschap langs steile hellingen, weelderige Canarische pijnbossen en diepe overgroeide ravijnen.

Distance
30 km
Negative slope
2.200 m
Positive slope
2.200 m
Localidad
Artenara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Laat uw vuilnis en sigarettenpeuken nooit achter. Neem alles mee. Laat ook geen voedsel in het milieu achter, want dat zou een toename van katten en ratten kunnen veroorzaken.
- Voer de dieren niet en laat ze met rust. Als u een gewond dier ziet, neem dan contact op met het alarmnummer 112.
- Neem geen stenen of andere natuurelementen uit de omgeving mee. Breng geen wijzigingen aan die deze elementen kunnen veranderen, zoals torens van stenen.
- Beoefen geen sporten buiten de toegestane gebieden.
2
257
13
262
10045