LAATSTE NIEUWS |

 Coronavirus (Covid-19)

Ajuy

Deze route gelegen aan de westkust van Fuerteventura heeft als vertrekpunt het dorp Ajuy. Het is gelegen in een bergachtig deel van het eiland. Het is een route waar u de meest karakteristieke soorten terrein van het eiland zult ontdekken en is ook een onderdeel van de Coast to Coast race.
De route begint bij het strand, bestaande uit zwarte zand en kiezelstenen en verloopt verder langs een wijde zandweg tot bij de eerste klim die leidt naar de dam van Peñitas, door de Palm Barranco de Buen Paso.
Na het passeren van de dam leiden de paden tot een meer technische klim. Deze klim verloopt langs een zigzaggend pad tot aan de top. Eenmaal aangekomen bij de top, volgt een lange afdaling over dorre onverharde paden, richting Tuineje.Langs deze route heeft u een zicht over het typische zandkleurige vulkanische gebergte en de even kenmerkende onverharde wegen van Fuerteventura.
Distance
27 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.600 m
Localidad
Ajuy
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajuy
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Ajuy
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
4
257
13
262
10045