Landhotel Fonda Central

Enige hotel in het plaatsje Adeje

Als u op zoek bent naar een eenvoudig hotelletje, rustig en landelijk, om het plaatsje Adeje te leren kennen in het zuiden van Tenerife, dan bent u hier aan het juiste adres: het hotel Fonda Central. De muren van dit gerenoveerde achttiende eeuwse huis zijn kleurrijk en de stenen gaan perfect samen met oma's schommelstoel, gietijzeren beddenhoofden en oude naaimachines. Het resultaat is een pittige melange die het geheel een traditioneel en ongedwongen gevoel geeft waar niemand om heen kan.

Tolken en cafetaria

Hier overnachten betekent dat je verblijft in het hart van Adeje, in de straat Grande, vol met bars en bijna naast de parochie van Santa Úrsula, met zijn gewelf in mudéjar-stijl. Fonda Central, omringd door geschiedenis, heeft ook een terras, cafetaria en een heel handige vertaaldienst voor degenen die er gebruik van willen maken. En als finishing touch onthaalt de eigenaar zijn klanten soms op een etentje in de baai la Caleta de Adeje, met kraakhelder water en lekker vis.

Restaurant
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045