Landgoed La Raya

Rustig hotel voor accommodatie in Güímar

Zonder tv. En zonder radio. Het enige geluid dat je op het landgoed La Raya hoort is dat van de vogels en de kikkers die dicht rondom de vijver gedijen, naast een enorme Antilliaanse avocado schildwacht. Om dit kleine hotel met grote mogelijkheden in het zuidoosten van Tenerife te ontdekken, moet je naar het buurtschap La Hoya gaan, in Güímar. Hier vind je het hotel tussen exotische fruitbomen zoals de rozenappel of de Surinaamse kers, waarnaar ook de hotelkamers zijn vernoemd.

De Drago suite met terras, landbouwterrassen en bergen

De treden van de mosterdkleurige gevel komen uit op de veranda als verlenging van de eetkamer, waar ontbijt wordt geserveerd op basis van gebak en zelfgemaakte jams −vooral de jam van pompoen en sinaasappel is heerlijk− en met zorg en liefde bereid avondeten. Leuke details zijn de valse, geschilderde ramen, de resten van de oude anglicaanse kapel of de poefs voor kinderen. En vooral de Drago suite is prachtig met het uitzicht op een hele oude drakenbloedboom (drago in het Spaans) die zich vastklampt aan de zijkant van het ravijn. De suite opent naar het terras met uitzicht op landbouwterrassen en bergen. Pure schoonheid en rust.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
  • Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
  • Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
  • Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
  • Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045