Hotel Landgoed San Juan

Kleine plattelandshuisjes in het centrum van San Juan de la Rambla

Zo op het oog lijkt het op een tweede woning, en zelfs op een huis van een familielid waar je een paar dagen in doorbrengt. Dat gevoel krijg je bij het Hotel Landgoed San Juan, gelegen in San Juan de la Rambla, een mooie plaats in het noorden van Tenerife. De typische plattelandshuisjes, met veranda's van witte pilaren en kleine tuintjes aan de voorkant, heten Tenerife, La Palma, La Gomera en El Hierro. Ze ademen alle de serene sfeer uit van een rustig woonerf.

De beste brunch nemen van Los Silos

De echte foodies komen hier volop aan hun trekken omdat bij het Landgoed San Juan de brunch een top specialiteit is: roerbak van eieren, vers gebakken cakejes, kazen of Duitse worsten... Het is dus wel een stevige maaltijd volgens Duitse gewoonte met grote porties die ook op het terras van de kamer worden geserveerd. Na deze zalige ontdekking kunnen ook niet-gasten gebruikmaken van het verwarmde zwembad en zich opwarmen op het terras met uitzicht op de Teide. Wie wil er nou niet terugkomen?

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Duurzaamheid
Sostenibilidad
- Gebruik water en airconditioning in uw kamer op verantwoorde wijze. Vermijd, als het niet nodig is, het dagelijks wassen van handdoeken en beddengoed.
- Gebruik afvalbakken en werp, voor zover mogelijk, eerder gescheiden afval in de daarvoor bestemde container. Gooi geen sigarettenpeuken op de grond.
- Blijf op verantwoorde wijze op het terrein en volg de aanwijzingen van de accommodatie op.
- Respecteer de andere mensen die in het etablissement verblijven.
Labels
Etiquetas
1
262
262
10045